Selge

Landbrukssalg er eksperter på kjøp og salg av utstyr for landbruket. Erfarne ansatte, med bakgrunn fra og kjennskap til landbruksmaskiner gjør oss til en trygg og pålitelig samarbeidspartner. Våre medarbeidere er alltid på veien og nærhet til våre kunder er selve grunnprinsippet i vår forretningsvirksomhet.

Hele verden er vårt marked

Har du utstyr som passer bedre til andre markeder enn det norske? Landbrukssalg har opparbeidet seg et stort kontaktnettverk. Ikke bare i Norge men også internasjonalt. Maskiner og utstyr kan dermed med enkle grep også selges og eksporteres til utlandet. Har du behov for å importere utstyr er vi selvfølgelig behjelpelige med det også. Ingen begrensninger – enda større muligheter for deg som skal selge utstyr.

Vi gjør salget enkelt for deg

Lanbrukssalg sørger for profesjonell håndtering av både kontrakter, oppgjør og frakt. La oss ta oss av formalitetene mens du følger med på salget.

Prishjelp og takst

Er du usikker på prising av ditt/dine salgsobjekter. Inngående kjennskap til markedet gjør oss til din beste sparringspartner på prissetting. Vi vet hva markedet er villig til å betale og treffer alltid godt på pris. Du unngår dermed prøving, feiling og medfølgende usikkerhet. Vår takstmann står klar til å hjelpe deg med verdivurderingen.

Overlat papirarbeidet til oss

Gode kontrakter og avtaler er noe man skal ta på alvor. Vi sørger for at alt nødvendig papirarbeid er på plass før salget gjennomføres.

Vi tar miljøet på alvor!

Gjenbruk er selve essensen i vår drift. Bærekraft er både en naturlig og selvfølgelig konsekvens av dette.

Frakt og levering

Et salg er aldri avsluttet før frakt og levering er gjennom og kjøper har mottatt salgsobjektet. Vi hjelper deg med frakt og levering både innenlands og utenlands. Det skal være trygt å bruke Lanbrukssalg!